en ru heb 


Sfera de producţie a întreprinderii.

Producerea apei minerale „RESAN” SRL include trei procese principale:
- extracţie de apă minerală;
- producerea buteliilor din materiale PET;
- îmbutelierea apei minerale;

Apa minerală „RESAN” se extrage din sonda arteziană la o adâncime de 120 metri, situată în zona ecologică.După multe trepte de filtrare se îmbuteliază în sticle PET cu capacitate 0.5, 0.75, 1.5, 2.0 şi 5.0 litri nemijloit lângă izvorul de apă minerală. Trecerea apei la linia de îmbuteliere se efectuiază prin conductă neîmbinată. La întreprindere este instalat utilaj japonez contemporan pentru producerea sticlelor PET din granule, care sunt transmise direct la linia de îmbuteliere, ce permite fabricarea unui produs de calitate înaltă.

Toate procesele: extragerea apei, îmbogăţirea ei cu dioxid de carbon, producerea buteliilor PET, îmbutelierea apei minerale – sunt automatizate şi se efectuiază la utilaj tehnologic modern de o capacitate de producţie înaltă din Italia, Austria şi Japonia.

Prima producţie “RESAN” a apărut în vânzare în magazinele Chişinăului la 6 azgust 1996.

Utilajul tehnic.

1) Producerea buteliilor PET se efectuiază la utilajul:

- 1 NISSEI ASB PF 6-2B (produce 6 preforme şi 2 butelii /1,5 l / Producăor: NISSEI ASB Macuiue Со. LTD. Laponia, din granule РЕТ.

- 1 - KOSME KSB - 3000, Austria, automat, din preforme.
- 2 - semi / automat, din preforme.

Capacitatea maximală a ambelor linii - 120.000 butelii în 24 ore (trei schimburi). Este posibilă producerea buteliilor cu capacitatea de la 500 până la 5000ml.

2) Îmbutelierea apei minerale include procesul tehnologic de extracţie a apei din sonda forată, filtrarea apei, îmbogăţirea cu dioxid de carbon şi îmbutelierea în butelii PET. Apa se îmbuteliază la două linii de îmbuteliere ale firmei AVE S.p. A. (Italia).

La sfârşitul anului 2000 a fost instalată adăugător linia italiană de producţie „AVE, cu capacitatea 80 000 sticle în 24 ore.

În aprilie 2001 a fost montată o nouă maşină – automat de suflat „KOSME” (Austria), pentru producerea buteliilor din preforme de tip PCO.

Scopul nostru principal este asigurarea stabilă a cumpărătorilor cu produs de calitate înaltă şi la preţ avantajos.