en ru heb 


RECUNOAŞTEREA APEI MINERALE "RESAN" ÎN UNIUNEA EUROPEANĂ.

În august 2009 apă minerală naturală «RESAN» a fost oficial recunoscută de către Republica Federală Germania ca o apă minerală naturală, în conformitate cu directivele europene.

Certificat de recunoaştere este oficial legalizat de către Uniunea Europeană şi Consiliul regional Rheingau-Taunus.

Testele chimice şi microbiologice au fost efectuate de către SGS Institut Fresenius (Germania).

Existenţa acestui certificat de recunoaştere permite ÎM "RESAN" SRL să livreze produsul său în toate ţările din lume, inclusiv în ţările Uniunii Europene.

In conformitate cu articol Nr. 1 a Directivei Comunitatii 80\777 EEC din 15 iulie 1980 despre aproximare legislatiei a tarilor membrii CE, legata cu exploatare si comercializarie a apelor minerale naturale, Comisie publica in Monitorul Oficial a comunitatii Europene lista apelor minerale naturale recunoscute de asa mod in Comunitatea Europeana. Lista apelor minerale naturale este posibil de vizualizat la saitul indicat mai jos, pagina 26.

Pentru a face cunoştinţă cu CERTIFICATUL DE RECUNOASTERE , tastaţi AICI.

Pentru a accesa PUBLICAŢIA ÎN MONITORUL OFICIAL German despre recunoaşterea apei minerale „RESAN” în Comunitatea Europeană, tastaţi AICI.

Pentru a accesa PUBLICAŢIA ÎN MONITORUL OFICIAL despre recunoaşterea apei minerale „RESAN” în Comunitatea Europeană, tastaţi AICI (pag. 41).