en ru heb 


Apa minerală naturală „RESAN” – este apă de masă, folosită timp de 13 ani de oamenii, cărora le este cunoscută cultura alimentării şi care îngrijesc de sănătatea sa şi a copiilor săi. Apa „RESAN” se extrage din două sonde, sursa „Chişinăului-5” la o adîncime de 120 metri din stratul acvifer din rocile calcaroase a perioadei sarmate medii, sistema neogenică. Calitatea apei minerale „RESAN” a fost apreciată la justa valoare, participînd la concursurile internaţionale de degustări, unde a cucerit şase medalii de aur şi două de bronz. Apa „RESAN” a fost testată în laboratoarele specializate din Marea Britanie, Germania, Israel, Cipru, Ucraina, Rusia şi România. Pentru exportarea în Israel au fost primite documente de coşer.

Apa „RESAN” are gust plăcut, conţine un set unic de săruri minerale şi microelemente de importanţă vitală.

Valoarea înaltă a apei minerale „RESAN” este condiţionată de un grad scăzut de mineralizare şi posibilitatea de a fi folosită pentru consum zilnic şi pregătirea bucatelor.

Domeniul de activitate al ÎM „RESAN” SRL:
- extracţie de apă minerală;
- îmbuteliere în recipienţi PET;
- comercializare.

Apa minerală „RESAN” după multe trepte de filtrare se îmbuteliază în sticle PET nemijlocit lîngă izvorul de apă minerală. Trecerea apei la linia de îmbuteliere se efectuiază prin conductă neîmbinată. La întreprindere este instalat utilaj contemporan din Japonia, Italia şi Austria. Apa „RESAN” se îmbuteliază în sticle PET cu capacitate 0.5; 0.75; 1.5; 2.0; 5.0 litri. Prima producţie „RESAN” a apărut în vînzare în magazinele Chişinăului la 6 august 1996.

Apa minerală „RESAN” se produce gazată intens, carbogazată şi plată. A fost testată în laboratorul profesorului K.Quentin (Kulmbach) în Marea Britanie la Asociaţia Internaţională a Hidrogeologilor, în laboratorul Larex din Bucureşti (România), în SGS INSTITUT FRESENIUS (Taunusstein, Germania).

Întreprinderea „RESAN” Vă asigură furnizarea cu orice mijloc de transport în orice punct al lumii cu eliberarea certificatelor corespunzătoare.

VIDEO DESPRE RESAN AICI