en ru heb 


Apa minerală naturală „RESAN” are un gust plăcut, conţine un set unic de săruri minerale şi microelemente de importanţă vitală. Apa „RESAN” este o donaţie, oferită de însuşi natura pentru oamenii, cărora le este cunoscută cultura alimentării şi care îngrijesc de sănătatea sa şi a copiilor săi. Valoarea înaltă a apei minerale „RESAN” este condiţionată de un grad scăzut de mineralizare şi posibilitatea de a fi folosită zilnic pentru consumare şi pregătirea bucatelor. Apa a fost testată în Germania în laboratorul profesorului K.Kwentin (Kulmbach) şi în SGS INSTITUT FRESENIUS (Taunusstein), în Marea Britanie în Asociaţia Internaţională a Hidrogeologilor. După compoziţia sa fizică şi chimică aparţine categoriei de ape slab mineralizate sulfat-hidrocarbonat-sodico-magnezice.

Apa minerală naturală „RESAN” se îmbuteliază în sticle PET cu capacitate 0.5, 0.75, 1.5, 2.0 şi 5.0 litri gazată intens, carbogazată şi plată.

Compoziţia chimică a apei (procesul verbal al cercetării nr. 5112 din 25.08.2009).

Cationi mg/dm3
(Na+, K+)      113,4
Ca2+             56,8
Mg2+             114,0
Anioni mg/dm3
SO42-          349,0
HCO3-         510,0
Cl-                58,2
Mineralizare 1,260 g/dm3 CO2
Termen de valabilitate: 12 luni
pH măsurat după deschiderea buteliei - 7,9

Apa minerală „RESAN” a fost recunoscută ca produs „de coşer” de către Ravinatul Principal din Israel. „Coşer” înseamnă o complexitate de reguli, ce confirmă calitatea înaltă a produsului. Pentru a primi Certificat de Coşer, produsul susţine un examen foarte serios.

Pentru a face cunoştinţă cu Certificatul de Coşer, tastaţi AICI.

Pentru a face cunoştinţă cu Certificatul de Recunoastere, tastaţi AICI.

Pentru a face cunoştinţă cu Certificatul de Conformitate, tastaţiAICI.

Pentru a face cunoştinţă cu Certificatul de HACCP si ISO, tastaţiAICI.