en ru heb 


Succesul apei “RESAN” la Concursul Internaţional.

În luna mai la Chişinău în cadrul expoziţiei anuale «FOOD and Drinks, Food Technology» a avut loc concursul-degustare al apelor minerale «APĂ CRISTALINĂ-2004» între producătorii Moldovei, României, Ucrainei în categoriile: apele minerale naturale, apele curative de masă şi apele potabile.

Apele au fost selectate de un juriu competent, specialişti ai organizaţiilor de control din Moldova, care au recomandat apele selectate pentru participare la votul anonim în concursul final.

În categoria apele minerale naturale, la care a participat apa „RESAN”, aprecierea s-a efectuat conform punctajului obţinut, după indicii corespunzători: gust, miros, carbonizare, aspectul exterior ş.a. Mostrele de apă au fost testate de specialişti, membrii Juriului, anonim, în lipsa reprezentanţilor firmelor producătoare.

Conform hotărârii Juriului Concursului Internaţional, apa minerală naturală carbogazoasă „RESAN” s-a distins cu locul întâi de onoare şi medalia de aur, confirmat de documentele oficiale, care au fost înmânate de organizatorii concursului.